TryggFinans.no hjelper deg å finne beste lån og finansieringsmuligheter for både bedrifter og private. Med masse gode kontakter og lang erfaring hjelper vi deg til de beste betingelsene for dine finansielle behov. Se vår oversikt, og du vil komme  til den beste finansieringen innen boliglån, kredittkort, forbrukslån, billån, refinansiering og bistand med såkalte "luksusfellen" saker.


Trenger du et billig lån?

Er du på jakt etter et billig boliglån, forbrukslån, refinansiering, hyttelån, billån eller uansett annet lån så har du absolutt kommet til rette plassen.

La oss hjelpe deg med å finne det billigste lånet, så sparer du både tid og penger. Vi samarbeider med flere firmaer, som igjen vil gi deg de beste vilkår som er mulig å oppdrive i dagens marked.

Det er en veldig enkel prosess, og alt du trenger å gjøre er å følge en av linkene under her:

Boliglån Rente fra 3.40% nominell- 3.47% effektiv
Refinansiering Rente fra 3.40% nominell- 3.47% effektiv
Forbrukslån 25.000-250.000kr - Rente fra 8.59%
Billån Klimalån til 4,95%
Båtlån Rente fra 4,95%
MC-Lån Rente fra 4,95%
Caravan-Lån Rente fra 4,95%

Du vil få svar direkte på email eller via telefon fra selskapet som du søker hos. Du trenger heller ikke stille noe som helst sikkerhet for å kunne få et forbrukslån blant annet.

Forbrukslån
Lånets størrelse bestemmer du, alt fra 5 000kr og opptill 300 000kr. Det stilles ingen spørsmål om hva pengene skal brukes til, det er helt 100% opp til deg. Et skjema er helt gratis og uforpliktende å sende inn hos disse firmaene, du kan uten problem si nei etter at du har blitt godkjent. Pengene vil bli utbetalt direkte til din konto. Du finner mere info her om forbrukslån.

Boliglån
Vi kan hjelpe deg med å finne 100% boligfinansiering også, men da er det viktig at du har noen som kan stille sikkerhet for de 15% som nå er lovpåkrevd.
Et skjema er helt gratis og uforpliktende å sende inn hos disse firmaene. Du finner mere info her angående boliglån.


Refinansiering av Kreditkortgjeld / Forbrukslån / Boliglån
Hvis du trenger hjelp til å refinansiere boliglån, kreditkortgjeld, forbrukslån, så fortvil ikke! Selv om du føler du er i like store problemer som personene på luksusfellen på TV3, så kan vi hjelpe deg med å finne noen som kan refinansiering så du igjen kan få kontroll over økonomien din!

Du kan se rentebetingelser her (til våre samarbeidspartnere)