(Marius)  -  Bortekamp mot Bygdø Monolitten

Mandag kveld er det faktisk sesongs siste seriekamp som står for tur. Da tar vi den korte turen til Bygdøy, hvor kamp mot Bygdø Monolitten på Ferd Stadion venter. Det er ikke all verden som står på spill, vi er sikret opprykk og Bygdø Monlitten ligger langt unna nedrykkstrekken. Vi vil selvfølgelig gjerne avslutte sesongen med en seier etter den svake kampen mot Lyn sist, mens Bygdø Monlitten i teorien kan klartre til 5.plass med seier.

Bygdø Monolitten startet sesongen litt rustent, men har etter sommerferien virkelig fått en “ny vår”. Med 4 strake seire etter ferien klatret de raskt unna nedrykkstreken, men i de to siste kampene har de tapt 0-7 for Lyn og knepent 1-2 mot Fagerborg. Alle rapportene forteller uansett at det er et klart bedre lag vi møter i sesongavslutningen enn i vårens 2-0 seier.

Vi har ikke lykkes å finne noe odds på kampen,  grunnen kan være at kampen opprinnelig  var satt opp til å spilles i morgen (samtidig som Norge-Kypros). Men etter forespørsel fra Bygdø Monolitten ble vi enige om å flytte den til idag.

Dagens tropp
Arnfinn, Gunnar, Gøran, Martin, Truls, Stenvik, Even, Emil, Korshavn, Ervik, Mikkelsen, Øystein, Sebastian, Michael, Loennechen, Roald.

Kampstart er kl.2015 på Ferd Stadion (Bygdøyvn 19, 0287 OSLO)

 (Marius)  -  Toppoppgjør mot Lyn!

Tirsdag kveld skal avdelingens to klart beste lag møttes igjen, da kommmer Lyn på “besøk” til Frogner Stadion. Lyn sikret avdelingseieren allerede forrige uke mot Bygdø Monolitten, samtidig som vi sikret opprykket mot Ullern 2 en dag senere. Lyn står med 18 seire på rad, og har enda til gode å tape poeng i årets sesong, noe som selvfølgelig bare gjør Lyn-skalpen enda mere attraktiv for vår del.

Mest sannsynlig blir lagene å finne i samme 3.div avdeling neste år, så kveldens oppgjør blir fort en god indikasjon på nivået som venter da. Vårens kamp endte med et knepent 1-0 tap for vår del, og guttene er selvfølgelig svært sugen på revansj i kveldens oppgjør. Det å snyte Lyn fra en “perfekt” sesong ville være en glimmerende avslutning på en kanon sesong av Parken.

Med Stenvik og Øystein i toppform skal Lyn-stopperne virkelig få bryne seg ikveld. Vi klarer heller ikke se hvordan Lyn-backene skal klare å hamle opp med Ervik, Truls og Loennechen. Ex-Parken back Øyvind Jakobsen kommer nok til å bli like svimmel som på sin første huske-tur i Bergsengvn ikveld.

Ingen av bookmakerne har odds på kampen som vi har funnet, så vi kommer isteden med vårt tips til kampen: Frognerparken – Lyn 4-1

Dagens kampsponsor: Elixia Colosseum
Dagens Parken-gutt
Dagens beste Parken spiller vinner en Swiss Legend klokke til 2000 kr fra Klokker.no
Dagens tropp
Arnfinn, Gøran, Øystein, Stenvik, Gunnar, Even, Ervik, Martin, Loennechen, Sebastian, Truls, Emil, Mikkelsen, Korshavn, Michael, David, Roald.
Kampstart er kl.2015 på Frogner Stadion.
Inngang på Frogner Stadion koster 50 kr for voksne og 20 kr for barn, i samråd med Lyn har vi avtalt å gi barn inntill 14 år med Lyn-drak/treningstøy gratis inngang.
NB: Ta med kontanter!

zp8497586rq

 (Marius)  -  Bortekamp mot Ullern 2

For et par sesonger siden tok vi også turen til Ullern en torsdag kveld på høsten, også da for å avgjøre om vi kunne spille 3.divisjon neste år. Den sesongen hadde vi ikke skjebnen i egene hender, da vi var avhengig av resultater i to andre kamper i avdelingen for å berge plassen. Men nå kan vi selv avgjøre om vi er klare for opprykk allerede ikveld. Med 3 poeng til er 2.plassen sikret og poengsnittet vårt utenfor rekkevidde for Rustad i Avd 3.

Lyn vant 7-0 mot Bygdø Monolitten igår, og er dermed seriemester allerede. Det betyr ikke at neste ukes toppkamp mot Lyn kanskje ikke blir viktig, vi skal ihvertfall gjøre vårt ytterste for at Lyn ikke ender ubeseiret i årets sesong!

Vi skal absolutt ikke tro det blir lette poeng å hente ikveld. Ullern 2 kjemper mot nedrykk, og med 3 kamper igjen er de desperate etter poeng. Hauger slo Lokomotiv Oslo på tirsdag, og nå er det 4 poeng til trygg plass for Ullern. Vårens kamp mot Ullern 2 ble veldig jevn, og vi trengte overtiden av overtiden for å avgjøre til 2-1 seier da.

Det er ofte veldig usikkert hvor mange spillere fra A-laget som er med i Ullern 2 troppen, og det er nettopp grunnen til at bookingselskapene unngår 2.lags kamper lengre ned i divisjonene. Derfor kan vi heller ikke gi dere noe odds på dagens kamp.

Dagens tropp
Arnfinn, Truls, Emil, Stenvik, Michael, Gøran, Gunnar, David, Martin, Loennechen, Mikkelsen, Korshavn, Øystein, Even, Ervik

Møtt opp og støtt Parken til opprykk!
Kampstart er kl.1830 på Ullern Kunstgress 2 (Sportsveien 20, 0382 OSLO)

Bortekamp mot Ullern 2 i 2009

Bortekamp mot Ullern 2 i 2009

zp8497586rq

 (Marius)  -  Lørdagskamp mot Heggedal

Da er det klart for sesongs eneste lørdagskamp for vår del, Asker klubben Heggedal kommer på besøk til Frogner Stadion. Heggedal som var nyopprykket har ikke klart å følge opp den gode vårsesongen, på 6 kamper etter ferien har det bare blitt 4 poeng. Laget ligger fortsatt på en fin 6.plass, og veldig mye skal gå galt for at de ikke er å finne i 4.divisjon neste år også. I lagets siste kamp holdt de Lyn til 0-0 helt til det 65 minutt, men tapte til slutt 0-3.

Vårens møte mot Heggedal endte med en sikker 5-1 seier til oss, i det som nok er en av våre spillemessig bedre kamper denne sesongen. Siden Øvrevoll trakk laget sitt, har poengsnittet vårt falt til 2,43 per kamp, noe som gjorde kampen om opprykk enda tettere. Grüner i Avd 2 gikk plutselig forbi oss som beste 2'er, med et snitt på 2,44. Mens Grei i Avd 3 er for øyeblikket dårligste 2'er med et snitt på 2,05. Med 4 kamper igjen, vil vi med 6 poeng til være utenfor rekkevidde til Grei. Derfor er kveldens kamp mot Heggedal svært viktig! Det kommer tre tøffe kamper etter denne mot Ullern 2(kjemper mot nedrykk), serieleder Lyn og Bygdøy Monoliten som står med 6-1-0 etter ferien!

Virker som det er litt for mange kamper denne lørdagen, for verken Nordicbet eller Betsafe har tatt kampen med i sitt spilleprogram.

Dagens tropp
Arnfinn, Gunnar, Mikkelsen, Ervik, Emil, Loennechen, Stenvik, Korshavn, Gøran, Michael, Truls, Martin, David, Ola, Øystein, Nesje, Roald.
Eneste som mangler er Even som er bortreist denne helgen, mens Sebastian endelig trente for fullt igår etter en ankelskade han fikk borte mot Vollen.

Kampstart er kl.1800 på Frogner Stadion!

zp8497586rq

 (Marius)  -  Bortekamp mot Hauger

Ikveld tar vi igjen turen over fylkegrensen til Akerhus, da venter bortekamp mot Hauger på Rud Kunstgress.  Hauger hadde en sterk start på årets sesong, og var virkelig med i toppkampen da. Men etter tap for oss og Lyn har det virkelig gått nedover. Laget står med 1-1-8 på siste 10 kampene, og er plutselig innblandet i nedrykkskampen. De er et av avdelingens mestscorende lag, men så slipper de inn desto flere.

Laget visste til tider at de har bra offensiv vilje mot Lyn i siste kamp, men de sliter defensivt og er muligens litt dårlig trent. Lyn ledet 3-0 til pause, men til slutt ble det hele 11-0. Vi skal ikke ta lett på dagens kamp, da Hauger virkelig trenger poeng. Ullern 2 ligger like bak, og de har virkelig kommet igang med poengsankingen. Fagerborg fortsetter sin sterke høstform, så 3 poeng er viktig for å fortsatt holde avstanden bakover.

Bettingselskapene er rimelig enige og har oss som klare favoritter.

Nordicbet
Hauger – Frognerparken 5.56  7.25  1.20

Betsafe
Hauger – Frognerparken  7.00  7.50  1.16

Dagens tropp
Arnfinn, Gøran, Stenvik, Truls, Martin, David, Ola, Mikkelsen, Loennechen, Korshavn, Michael, Even, Gunnar, Emil, Øystein, Ervik

Kampstart kl.2015 på Rud Kunstgress (Hauger Skolevei 15, Rud)

 (Marius)  -  Hjemmekamp mot Øvrevoll Hosle

Ikveld kommer Øvrevoll Hosle på besøk til Frogner Stadion. I det man helt klart kan kalle bunn mot topp oppgjør. Vi ligger fortsatt fint plassert på andreplass, men forspranget til Fagerborg krympet til 8 poeng etter tapet sist. Det er vel stort sett bare i teorien Øvrevoll kan berge plassen, med 13 poeng til trygg plass og 6 kamper igjen. Formkurven dere tilsier ihvertfall det, med 1-33 i målforskjell på de 3 siste kampene, 0-13 mot Lyn, 0-2 mot Ullern 2 og 1-18 i hengekampen mot Hauger.

Vi er ihvertfall klar for å reise oss igjen etter den svake kampen mot Fagerborg. Noen endringer på laget må ihvertfall Jonny gjøre, da både Even og Gunnar må sone etter gule sist. Bare Sebastian er ute med skade, så Jonny har fortsatt en sterk tropp å velge mellom.

Bettingselskapene levner ikke Øvrevoll store sjanser på Frogner Stadion ikveld.

Nordicbet
Frognerparken – Øvrevoll Hosle  1.03  10.50  15.00

Betsafe
Frognerparken – Øvrevoll-Hosle  1.02  12.00  15.00

Dagens tropp
Arnfinn, Øystein, Roald, Emil, Truls, Loennechen, Mikkelsen, Gøran, Stenvik, Ervik, Korshavn, Ola, Martin, Michael, David, Kristian

Kampstart er kl.2015 på Frogner Stadion.

 (Marius)  -  Bortekamp mot Fagerborg

Kveldens oppgjør skulle egentlig ha kampstart samtidig som Danmark-Norge imorgen. Men heldigvis ønsket Fagerborg også å se det oppgjøret, så vi ble enig om å spille mandag kveld isteden. Det er ikke mange likhetstrekk mellom de to oppgjørene, nærmeste er vel at det for begge er et oppgjør mellom nummer 2 og 3 i avdelingen sin…

Vårens oppgjør mot Fagerborg er nok en av de svakeste kampene vi har levert i årets sesong (1-2 tap). Vi skal ikke ta fra Fagerborg at deres harde jobbing nok var endel av grunnen til dette. Mot Fossum sist var det også tidvis veldig variende, fra 0-1 de første 15 minuttene, til festfotball og 4-1 til pause. Fagerborg hadde en veldig dårlig dag forrige runde, noe som endte i 8-0 tap mot Lyn. Skade på deres faste (og eneste) keeper før oppgjøret kan muligens ta noe av skylden for det store tapet. Fagerborg er nok veldig sugen på å vise seg fra en bedre side igjen.

Så det blir ikke noe lett oppgjør på Marienlyst ikveld, her må det jobbes for poengene. Noe bettingselskapene er rimelig enige i, men litt forskjell på oddsen er det.

Nordicbet
Fagerborg – Frognerparken  2.25  4.75  2.10

Betsafe
Fagerborg – Frognerparken  2.60  5.20  1.80

Dagens tropp
Arnfinn, Emil, Even, Øystein, Stenvik, Truls, Martin, Mikkelsen, Korshavn, Gøran, Loennechen, Ola, David, Gunnar, Ervik, John Magne.

Kampstart er kl.2015 på Marienlyst Kunstgress (ved NRK på Marienlyst)

zp8497586rq

 (Marius)  -  Hjemmekamp mot Fossum

Tirsdag kveld er det Fossum som kommer på besøk til Frogner Stadion. De kommer fra et tett oppgjør mot Lyn i forrige serierunde, der de holdt serielederen til 2-2 til pause. Men en litt uheldig utvisning like før pause gjorde at Lyn fikk en lett 2.omgang og vant til slutt 6-2.

Det skal nevnes at vi selv slet på Fossum Kunstgress tidligere i år, et litt redusert Parken lag hadde tidvis problemer med spissene til Fossum. Men Jonny fikk justert ting i pausen, og etter en god andre omgang vant vi 2-0 til slutt.

Fossum ble toer bak Lille Tøyen ifjor, og er nok misfornøyd med å ligge på nedre halvdel etter 14 serierunder. Det skal nevnes at det er svært jevnt i midsiktet av tabellen, der det skiller 4 poeng fra fjerdeplass til åttende.

Bettingselskapene har gjort oss til rimelig klare favoritter mot Fossum.

Nordicbet
Frognerparken – Fossum  1.30  6.25  5.00
Betsafe
Frognerparken – Fossum  1.20  6.75  6.50

Dagens tropp
Stenvik og Truls er tilbake til dagens kamp, også David er med igjen etter han ble langtidskadet før sommeren.
Arnfinn, Emil, Øystein, Gunnar, Martin, Loennechen, Truls, Stenvik, John Magne, Gøran, Ervik, Kristian, Even, David, Mikael, Korshavn.

Avspark er kl.2015 på Frogner Stadion.
PS: Som oppvarming til vår kamp kan dere se Lyn-Fagerborg som starter 1830.

zp8497586rq

 (Marius)  -  Holmen – Frognerparken 0-1

Før kampen
Denne tirsdagskvelden tok vi turen tell Holmen og en vanskelig bortekamp ventet. Til dagens kamp måtte vi unnvære Truls (soner 3 gule) Stenvik, Vegard og Roald borte pga jobb, Seb skadet. Det var likevel en god tropp som dro mot Holmen Stadion for å fortsette den fine høst starten vi har hatt så langt (6 poeng og full pott)

1. omgang
Kampen starter bra, gutta har virkelig bestemt seg for å ta tak fra start av. Presser godt og finner hverandre med gode kombinasjoner i starten. Med litt hell og dyktighet kunne vi puttet flere baller i nettet første 10 minuttene av kampen. Men vi må vente til det 22 minutt av kampen da det kombineres fint på vår høyre side og Ervik får 2 sjanser der han lobber den vakkert i mål på andre forsøket, til stor jubel og lettelse fra spillere og lagledere. Da vi hadde stanget mot holmen målet og marginene ikke helt vært med oss. Vi fortsetter og prøve spille høyt etter scoringen, men Holmen våkner litt tell liv og kommer seg tell noen halvsjanser, men ikke de store farligheter. Kampen jevner seg ut resten av omgangen, selv om man sitter med en følelse at med litt mere skarphet så burde denne kampen være avgjort til pause.

2. omgang
Starter som første der vi har stort sett god kontroll def, men klarer ikke score det viktige andre målet slik at vi kan finne roen. Det bølger endel fram og tilbake der vi har 3-4 feite sjanser, Even rager høyt på en corner og header like utenfor, Ervik alene med keeper men blir litt ubesluttsom. Emil kommer på noen flotte løp som gjør han 2 ganger har store skuddmuligheter, men ingen av ballene vil inn i nettet bak en god Holmen keeper. Og så lenge man bare har ett måls ledelse vil det alltid være en fare for det sure utligningsmålet, selv om man føler man har god kontroll. Holmen får en mann utvist etter ca 60 minutter for noe vi tror er munnbruk, det kom ihvertfall ut av ingenting på banen, så vi tror det måtte ha vært slengt noe med leppa uten at vi fikk det helt med oss. Synd for Holmen og unødvendig da dem trenger alle spillerene på banen. Etter utvisningen styrer vi fint, men siste 10 minuttene virker det som vi blir litt “redde” for å få en bakut på slutten, så vi mister litt formasjonen og Holmen kommer på noen halvfarlige overganger. Vi får våre overganger også, det skal sies og i disse forsøkene er vi veldig dårlige taktisk og roter bort store overgangsmuligheter. Holmen satser offensivt for en utligning og med litt bedre konsentrasjon og gode valg burde vi satt flere av mulighetene.

Men kampen renner ut med 1-0 scoringen til Ervik som kampens eneste og det er en glad gjeng Parken spillere som kan slippe jubelen løs etter en sliteseier. 3 nye poeng og full pott så langt i høst sesongen :)

Referat: Jonny Hanssen
Pinner: Jonny Hanssen

Pinner:
Målscorer Martin Riseng
Målscorer Marius Korshavn
Målscorer Lars Erik Loennechen

Holmen – Frognerparken: 0-1 (0-1)
Seriekamp: 2011-08-23 kl.20:15
Formasjon: 4-2-3-1
Bane: Holmen kunstgress
Målscorere:
Målscorer 0-1 Eirik Ervik (Emil)
Kort:
Gult kort Kristian Nesje

Laget:
Frognerparken LogoArnfinn Rekdal
Frognerparken LogoMarius Mikkelsen
Frognerparken LogoEven Iversen
Frognerparken LogoGunnar Fredriksen
Frognerparken LogoGøran Aas
Frognerparken LogoEmil Bjørnå
Frognerparken LogoInnbytte Michael Knutsen
Frognerparken LogoMarius Korshavn
Frognerparken LogoKristian Nesje
Frognerparken LogoLars Erik Loennechen
Frognerparken LogoInnbytte John Magne Westerheim
Frognerparken LogoEirik Ervik
Frognerparken LogoInnbytte Øystein Arneberg
Frognerparken LogoMartin Riseng
zp8497586rq

 (Marius)  -  Tøff bortekamp mot Holmen

Tirsdag setter vi igjen kursen mot Asker, da venter en tøff bortekamp mot Holmen.
Laget ligger på fjerdeplass så langt, men har variert endel i årets sesong. Vi kan blant annet nevne 1-2 tap mot tabelljumbo Øvrevoll Hosle. Resultatet ble senere endret til 3-0, da Øvrevoll Hosle hadde brukt spillere som ikke var spilleberettiget. Men laget har visst hvorfor de vant avdelingen ifjor, blant annet i to tette kamper mot serieleder Lyn.

Årets første oppgjør mot Holmen vant vi 5-2, etter en god kamp der vi faktisk sløste med sjansene. Forrige besøk vi hadde på Holmen Kunstgress var tilbake i 2009, da vi vant hele 3-6 etter en fantastisk første omgang hvor vi ledet 0-5.

Det blir ikke noe lett kamp på Holmen Kunstgress ikveld, noe bettingselskapene også mener.

Nordicbet
Holmen – Frognerparken  2.35  4.85  2.00

Betsafe
Holmen – Frognerparken  2.40  5.15  1.90

Dagens Tropp
Vi mangler Truls som har storspilt de to siste kampen(soner), samt toppscorer Stenvik som er bortreist.
Ervik er klar etter sykdom/lårskade sist, mens Michael er tilbake etter et lengre opphold i nord.

Arnfinn, Gøran, Vegard, John Magne, Martin, Kristian, Mikkelsen, Loennechen, Korshavn, Michael, Even, Gunnar, Ervik, Emil og Øystein.

Kampstart er 2015 på Holmen Kunstgress (Vogellund 20, 1394 Nesbru)

zp8497586rq