(Marius)  -  Hjemmekamp mot Bygdø Monolitten

Da er det vårsesongens siste kamp når Bygdø Monolitten kommer på besøk til Frogner stadion ikveld. Etter forrige rundes tap mot Lyn er ihvertfall vi veldig klare for å reise oss raskt. Siden Vollen og Lyn (1-2) spilte allerede søndag, er det nå 9 poeng opp til serielederen Lyn. Toer lagene i de andre avdelingene har også 24 poeng som oss før denne runden, så skal vi holde følge i kampen om opprykk det viktig at vi avslutter  vårsesongen med seier.

Bygdø Monolitten har levert varierende så langt i sesongen, hjemme på trange Ferd Stadion er det bare Hauger og Lyn som har stukket av med poengene. Mens på bortebane har de slit mere, og 1 poeng mot Vollen er eneste poengene de har kapret der så langt.

Litt skader og noen spillere som allerede har tatt ferie, men så har vi også fått to spennende nysigneringer spilleklare. Svenske Sebastian Scharnke kommer fra Nordstrand, mens Kristian Vestermo Nesje fra Salangen spilte sist for NTNUI. Vi gleder oss til debuten deres ikveld!

Bettingselskapene har ihvertfall gjort oss til rimelig klar favoritt, noe som ikke er så vanskelig å forstå ut fra tabellsituasjonen.

Nordicbet
Frognerparken – Bygdø Monolitten  1.15  7.00  8.25
Betsafe
Frognerparken – Bygdø Monolitten  1.12  8.10  8.10

Dagens tropp
Arnfinn, Roald, Martin, Gunnar, Mikkelsen, Gøran, Truls, Sebastian, Kristian, Loennechen, Ervik, Stenvik, John Magne og Korshavn.

Vi ønsker alle velkommen til kampstart kl.2015 ikveld på Frogner Stadion!

zp8497586rq
zp8497586rq

 (roald)  -  Siste nytt fra sportlig leder

“Noen ut og noen inn”, sier sportslig leder Pål Skavås og letter på sløret i samtale med redaksjonen.

Hvem er på vei bort?

- Hompland har bedt om å få trappe ned til B-laget grunnet jobbsituasjonen. Vi har full forståelse for den avgjørelsen, men slipper han ikke fra klubben. Hompis blir i klubben og det er vi glade for.

Andre som forlater klubben?

- Ja faktisk. Fjorårets ventstreback Rune Brekke har ytret ønske om å trene med Jutul. Noe vi har sagt ja til. Rune begynner jo å bli en gammel mann og trenger vel å trappe ned?

Oi, oi da ser du jo veldig tynt ut på venstre back – både Hompis og Brekke ute?

- Ja, vi kommer å savne begge. Men jeg har erstatteren klare. Faktisk to stk! Men kun en er formelt klar, papirene ble signert idag. Navnet er Mads Solberg (ex Ishavsbyen m.fl) og er en 30-år gammel tromsøgutt. Imponert på trening, solid venstrefot og en mer offensiv type enn nevnte. Totalt sett så mener jeg vi har styrket oss her. Litt utskifting er alltid sunt.

Andre nye? Ryktene vil ha det til at du fisker med stor krok (altså etter stor fisk)?

- hehe, ingen kommentar. Men kan si så mye at en del viktige brikker har falt på plass den siste tiden. Vi kommer til å styrke sentrallinjen ytterligere noen hakk. Så vår allerede gode stall skal bli enda bedre!!

3 mål av Kai Lundseng i internkampen og det for “andrelaget” (4 – 3 seier til “førstelaget”). Er han tatt inn i varmen igjen?

- Kai og Jens Brustad (stopper) gjorde et solid inntrykk. På sitt beste så vet vi at Jens holder godt nivå. Husk han spilte over 10 kamper ifjor. Krigerviljen til Jens vokser ikke på trær. Og Kai på sitt beste duger også – ingen tvil.

Trenersituasjonen. Hva skjer der? Leter klubben fortsatt ekstern?

- Vi jobber med aktuelle kandidater, men vi er på ingen måte desperate.  Vi skal ha en mann for Frognerparken, ikke omvendt.  Og blir det en intern løsning så viste fjoråret at vi har nok av gode krefter der. Det eneste som er sikkert er at jeg skal ha klar en løsning til 1.februar.

 (admin)  -  Frognerparken scorer 8 ganger – og tar seg videre til 3.runde i cupen

OBOS Cup 2.runde – 21.mai 2008: Manglerud – Frognerparken 1 – 8 (0 – 4)

Lagoppstilling:
Odd Magne Grøntvedt, Pål Nilsen (Marius Mikkelsen – 45 min), Jarle Hovland, Jens Henrik Lien (Reidar Schille – 45 min), Gaute Andersen, Kai Lundseng, Tor Espen Steinvik (Kenneth Brenne – 45 min), Geir Øyvind Nygård, Børge Storvik , Morten Sand, Audun Lundby

Mål:
1-0 Morten Sand (Audun Lundby)
2-0 Morten Sand (Audun Lundby)
3-0 Audun Lundby (Morten Sand)
4-0 Audun Lundby (Gaute Andersen)
5-0 Kai Lundseng (Børge Storvik)
6-1 Morten Sand
7-1 Morten Sand (Marius Mikkelsen)
8-1 Kai Lundseng (Marius Mikkelsen)

Rapport:
Det var med skepsis Frognerparken gikk til denne cupkampen. Manglerud skulle i teorien stille med et rent 3.divisjonslag, og Parken hadde 90 minutter i bena fra i går. Men det skulle vise seg å være unødvendig å engste seg for tidlig cup exit i år.

Parken overkjører et kombinasjonslag fra 3. og 8.divisjon, og gir seg ikke før 8 baller ligger i nettet. Selv om tempoet er lavere enn det man er vant med i 4.divisjon, så viser Parken at de liker å spille fin fotball.

Mange fine mål etter fine kombinasjoner viser at Frognerparken er i rute. Kanskje blir det cup feber i Frognerparken i år?

Poengbørs (gitt av Eirik Fjellaksel) :
3 – Kai Lundseng
2 – Morten Sand
1 – Audun Lundby

Manglerud - Frognerparken img01
Foto: Nysignerte Morten Sand viser målteft i dag, og setter inn fire baller.

Manglerud - Frognerparken img02
Foto: Kai Lundseng herjer på midtbanen i dagens kamp, og scorer selv to fine mål.

Manglerud - Frognerparken img03
Foto: Audun Lundby har scoret 3 mål på 2 dager og viser hvor verdifull han er med sin hurtighet.

 (admin)  -  Frognerparken fortsetter fremgangen

Treningskamp 1.3 | Kurland – Frognerparken 0 – 2

Lagoppstilling: Frederik, Eirik, Jarle (45 min Pål), Øyvind L, Reidar, Kenneth E, Geir Øyvind, Øyvind J, Marius, Audun Lu, Ken Robin (60min Manuel)

Mål: Audun Lu, Geir Øyvind

Gule kort: Bare snille gutter på Parken

Rapport: Frognerparken vant en komfortabel 2-0 seier mot divisjonskollega Kurland i dagens treningskamp, og har nå tre strake seirer i sesongoppkjøringen.

En grei gjennomkjøring, der vi lar ballen gjøre mye av jobben, sier hjelpetrener Jarle Hovland. Og mye spill langs bakken var det virkelig. En våt krøllgressbane og spill med Adidas-ball uten friksjon gjorde at langpasninger sjelden ble et effektivt våpen.

1-0 kom etter et en gavepakke fra Kurland, og Audun Lundby kunne innkassere årets første scoring. – For meg som er angriper er det viktig å åpne målkontoen tidlig, forklarer en sliten med svært tilfreds Audun.

Den andre scoringen var en klassisk 4-3-3 scoring der vi ruller ut på kant, hvor Marius Mikkelsen slår et perfekt innlegg, og motsatt indreløper Geir Øyvind Nygård kommer inn i boksen og kriger ballen i mål.

Tre spillere debuterte i dagens kamp. Ken Robin startet på venstrekant, og var veldig nær scoring. Øyvind Jackobsen gjorde en god figur på høyre indreløper, mens franske Manuel fikk 20 minutter for Ken Robin, og gjorde sine saker bra.

Geir Øyvind Nygård
Foto: Geir Øyvind Nygård med tre scoringer på to kamper fra sin indreløperposisjon. En spiller som kan bli svært viktig for Parken i årets sesong.

Poengbørs: 3 – Øyvind J | 2 – Øyvind L | 1 – Geir Øyvind Nygård

 (admin)  -  Lyst å spille for Frognerparken

Frognerparken er kontinuerlig på jakt etter nye gode spillere. Vi trener hver torsdag kl. 21.30 i Manglerudhallen. Det går t-bane nesten helt til hallen, så kollektivtransport fungerer fint.

Hvis du ønsker å vise deg frem, send en mail til Eirik