(Marius)  -  Frognerparken – Hauger 4-0


La det være sagt, denne kampen vil ikke huskes for flott spill. Jeg vet ikke hva som har skjedd i beina eller under topplokket på gutta,men første omgang av denne kampen var slett ikke bra. Spillerne som startet dette oppgjøret skal være glade for at Skavås ikke styrer skuta, da hadde nemlig minst 4 bytter blitt gjort til pause. Kanskje nettopp derfor han ikke lenger sitter med roret for det bedret seg tross alt i 2 omgang og vi halte i land en 4-0 seier. Likevel, det mest minnerike fra denne kampen var 4 røde kort og en drøss gule.Første omgang forløp som et enste stort gjesp, ingen store sjanser til noen av lagene. Hauger hadde ballen mest, mens vi kanskje skapte en halvsjanse eller to mer enn Hauger. Etter ca. 30 min får vi imidlertid dagens første røde. Mikkelsen får ballen på høyreback og Haugers kantspiller kommer for sent inn i taklingen. Nå vet jeg ikke om vedkommende hadde gult kort fra før, men direkte rødt virket noe strengt. Om det var kompensasjonsdømming som førte til at Vegard fikk gult kort rett etterpå var det derimot en helt grei avgjørelse at Vegard noterte seg for sitt andre gule for dagen minutter før pause. Vegard kastet seg etter ballen og treffer Haugers keeper noe brutalt. Dermed var det uavgjort også i antall røde kort til pause.

2. omgang er ikke gammel før Hauger tar ledelsen….. i antall røde kort altså. Denne avgjørelsen virket ekstremt strengt. Hauger-spilleren var først på ball, men dommeren mente nok at han kom inn med knottene først. Dermed var det spill 10 mot 9. Etter ca. 70 min får Stenvik hull på byllen etter forarbeid på kanten av Ervik. Det medfølger “selvsagt” i denne kampen at det deles ut nok et rødt kort til Hauger (2 gule), da Stenvik får et spark i hodet foran mål. Denne avgjørelsen var grei nok selv om det nok var et uhell og medførte også til at Gunnar kunne sette inn årets første fra 11 meteren. Nå var det spill 10-8 i resterende 20 min. Hauger stod faktisk høyt nå!!! Og klarte faktisk å sette overivrige Parken spisser i offside gang på gang. Det måtte imidlertid selvsagt glippe et par ganger for Haugers 8 mann og Martin og jon-Magne pyntet ytterligere på resultatet til 4-0.

Dette var en merkelig kamp, hvor FFK vant greit uten at det gode spillet ble vist fram. Mest hyggelig var det å se Michael og Korshavn tilbake fra skade. Litt rustent med ball, men allikevel blant våre beste.

Dommertrio (1-10): 4
Kortene satt litt vel løst i dag. Men ellers ok.

Referat og pinner: Skavås

Pinner:
Målscorer Even Iversen
Målscorer Marius Korshavn
Målscorer Michael Knutsen

Frognerparken – Hauger 4-0 (0-0)
Seriekamp: 2011-05-31 kl.20:15
Formasjon: 4-1-3-2
Bane: Frogner Stadion
Målscorere:
Målscorer 1-0 Stenvik (Ervik)
Målscorer 2-0 Gunnar (Stenvik)
Målscorer 3-0 Martin (Korshavn)
Målscorer 4-0 John Magne (Martin)
Kort:
Gult kort Vegard Aaring (2 gule)

Laget:
Frognerparken Logo Arnfinn Rekdal
Frognerparken Logo Marius Mikkelsen
Frognerparken LogoInnbytte Martin Riseng(65)
Frognerparken Logo Michael Knutsen
Frognerparken Logo Even Iversen
Frognerparken Logo Gøran Aas
Frognerparken Logo Eirik Ervik
Frognerparken Logo Marius Korshavn
Frognerparken LogoInnbytte John Magne (75)
Frognerparken Logo Truls Skeie
Frognerparken LogoInnbytte Emil (60)
Frognerparken Logo Gunnar Fredriksen (cpt)
Frognerparken LogoInnbytte Mirlind Shala(80)
Frognerparken Logo Chrstian Stenvik
Frognerparken LogoInnbytte Øystein Arneberg(70)
Frognerparken Logo Vegard Aaring
zp8497586rq
zp8497586rq