(Kenneth Eriksen)  -  Jul i Parken

Det nærmer seg tida på året da kjerringa blir tatt på senga, men Parken ser ut til å være bedre forberedt enn noengang. Et nyetablert styre og utnevnelsen av en sportslig leder i Pål «Bratseth» Skavås legger til rette for mer seriøs drift og ligner mer på modellen som gjorde Rosenborg så gode på 90-tallet.

Nå mangler vi bare vår egen brakke så er total dominans det neste tiåret sikret. Det nye styret har allerede svingt kjevla og sikret Eirik Fjellaksel som hovedtrener neste år også, etter en meget solid gjennomført sesong i 2008. I tillegg har sponsorer blitt hentet inn og doble treningsdoser booket for å hindre at vi blir fullstendig ribbet neste år. Parken har nok ennå et par sponsorer øverst på ønskelista i år, for det koster å være kar, og enda mer å være 3.divisjonslag.

Parken kan vel sies å være julenissens eget lag med tanke på at 80% av spillerne kommer fra samme geografiske område som nissen sjøl, og det er vel ikke tilfeldig at vi stiller i rødt og hvitt. Diverse prøvespill de siste ukene viser at det gror godt der oppe, og flere interessante spillere har vist seg fram. Heldigvis har det også dukket opp en og annen sørlending som vil prøve seg, og det kan trengs med de nye UEFA-reglene om krav til 5 nasjonale spillere i troppen til hver kamp. Med størstedelen av årets stall intakt og med litt ekstra julekrydder så skal vi klare å spise kirsebærgrøt med de store også neste sesong.

Jeg vil gjerne oppfordre alle spillere til å blande litt XL-1 i årets gløgg, stek ribba på øverste hylle for mindre fett og unngå fallskader når treet pyntes. Parken ønsker alle spillere, ledere og alle dere FFK-fans der ute en riktig god jul og et godt nytt år!

Julehilsen fra Kenneth

Skriv en kommentar